Sæsonens vindere 2015-2016

Her modtager Torben Meling, til sin store overraskelse, kammeratskabspokalen. Torben er et særdeles venligt gemyt som vi alle sætter stor pris på.
Gert Nielsen blev sikker vinder af handicapturneringen med 175 point, og får her overrakt pokalen af  turneringsleder Ove Rasmussen
 Andenpladsen gik til vor kasser Henning Anderse med 163 point, han måtte nøjes med en flaske rødvin
Tredjepladsen gik til vor formand Frank Jørgensen med 159 point. 1 flaske rødvin
Fjerdepladsen gik til Kaj Larsen  med 156 point, også han fik en flaske rødvin

Som eneste spiller i B-klassen, blev Henri Aagesen naturligvis vinder af denne med 68

point af 80 mulige, hvilket kunne indbringe en pokal, samt en flaske rødvin. Han var desværre ikke til stede.

Bo Strømholt vandt C-Klassen med 88 point af 90 mulige, og får her overrakt sin pokal, samt en flaske rødvin
Andenpladsen i C-klassen gik til Frank Jørgensen med 87 point af 90 mulige. 1 flaske rødvin

Vinder af D-klassen blev  Vor kasserer Henning Andersen, med 80 point af 80 mulige. Samtlige kampe vundet. Godt gået. Pokal & 1flaske rødvin
  Andenpladsen i D-klassen blev Stephan Mathiassen med 77 point af 80 mulige. Han var heller ikke  til stede, men der er en flaske rødvin til afhentning

Kaj Poulsen vandt E-klassen med 56 point af 60 mulige.( score 1134) Pokal & 1 flaske rødvin
Andenpladsen i E-klassen gik til Benny Nielsen, ligeledes med 56 point. (score 1132) 1 flaske rødvin