Sæsonens vindere  2014-2015

Anne Olsen Blev sikker vinder af handicapturneringen med 159 point, og får her overrakt pokalen af  turneringsleder Ove Rasmussen
 Andenpladsen gik til vor formand Frank Jørgensen med 148 popint, han måtte nøjes med en flaske rødvin
Tredjepladsen gik til vor næstformand Pauli Jensen med 147 point. 1 flaske rødvin
Fjerdepladsen gik til Henri Aagesen med 143 point, også han fik en flaske rødvin

Som eneste spiller i B-klassen, blev Henri Aagesen naturligvis vinder af denne med 75 point af 80 mulige, hvilket kunne indbringe en pokal, samt en flaske rødvin

Kaj Larsen Vandt C-Klassen med 73 point af 80 mulige, og får her overrakt sin pokal, samt en flaske rødvin
Andenpladsen i C-klassen gik til Frank Jørgensen med 65 point af 80 mulige. 1flaske rødvin

Vinder af D-klassen blev  Vor kasserer Henning Andersen, med 116 point af 120 mulige. Han kunne desværre ikke  være til stede
  Andenpladsen i D-klassen blev Benth H Thomsen med 107 point af 120 mulige han var heller ikke  tilstede

Kaj Poulsen vandt E-klassen med 75 point af 80 mulige, her sidder han og beundrer sine præmier. pokal + rødvin
Andenpladsen i E-klassen gik til Anne med 67 point af 80 mulige. Se hvor glad hun ser ud. Hele to pokaler og to flasker rødvin